Tijdens de zomermaanden zijn we alleen op Vrijdag, Zaterdag en Zondag geopend.

Tjopsnchill
Tjopsnchill
  • Home
  • Bestel online
  • online reserveren
  • Menus
    • Takeaway menu
    • In huis zitmenu
  • Kantoorkok
  • Contact
  • Catering services
  • More
    • Home
    • Bestel online
    • online reserveren
    • Menus
      • Takeaway menu
      • In huis zitmenu
    • Kantoorkok
    • Contact
    • Catering services
  • Home
  • Bestel online
  • online reserveren
  • Menus
    • Takeaway menu
    • In huis zitmenu
  • Kantoorkok
  • Contact
  • Catering services

Aanbiedingen!

Bestel online om af te halen of te bezorgen
Bestel online

Menu kaart

Hoofdmaaltijden

Vetkoek

11

Een zeer populaire maaltijd in Zuid-Afrika. Gebakken hartig deeg gevuld met gehaktmengsel met daarin gemengde groenten en authentieke Zuid-Afrikaanse kruiden en specerijen. Vullingen:

Gehakt, kip en Mayo.

Pastei

10

Een zelfgemaakte taarten gevuld met twee opties: Kip en champignon of Beef en onion

Boerewors Roll

11

Het geheim is de worst. Om de authentieke smaak te krijgen, maken we de worst zelf en grillen we ze op de vlam. Geserveerd in een Vetkoek broodje met gebakken uien

Bacon & Kaas Stack

12

Laagjes bacon, belegen  mozzarella en gebakken uien gevuld in een grote Vetkoek.

Joburg Chicken Schnitzel Vetkoek

14

Krokante kipfilet met sla, tomaat en mayonaise gevuld in een grote vetkoek. ook veggie schnitzel als optie.

Boboti

15

De nationale schotel van Zuid-Afrika. Rundergehakt gebakken in een mengsel van kerrie kruiden en specerijen. We mengen er een rijke Zuid-Afrikaanse perzikchutney en rozijnen door. Het mengsel wordt plat in een ovenschaal uitgespreid en de eieren worden erover gegoten. Het wordt 30 minuten gebakken. Alle verschillende smaken combineren goed tot een unieke smaak die je nergens anders proeft. Geserveerd met rijst.

Buffalowings

15

Een grote portie sappig gegrilde kippenvleugels gedoopt in onze eigen braaisaus.

Potjie Kos

18

Mals, langzaam gekookt rundvlees in een speciale pot genaamd een Potjie met groenten en aardappelen. Daarna mengen we er onze originele Afrikaanse kruiden doorheen en serveren we het met rijst.

Struisvogelburger

17

Patty van struisvogelvlees gegrild, gesmolten kaas, gebakken uien, spek en tomaat met  BBQ-saus. Geserveerd in een Vetkoek broodje.

Hert Burger

16

Patty van hertvlees gegrild, gesmolten kaas, gebakken uien, spek en tomaat met BBQ-saus. Geserveerd in een Vetkoek broodje.

Double Decker Burger

16

Twee 180 gram rundvlees patties gestapeld. Met gesmolten kaas, uien, bacon, tomaat, sla en BBQ-saus. Geserveerd in een Vetkoek broodje.

Vrystaat Kota

15

Huisgemaakt brood gevuld met een cheesegrill worst, friet, gebakken ui, bacon, gesmolten kaas, tomaat en ui. Afgemaakt met BBQ saus

Pretoria Kota

15

Huisgemaakt brood gevuld met een beefpatty, friet, gebakken ui, bacon, gesmolten kaas, tomaat en ui. Afgemaakt met BBQ saus


Bijgerechten.

Gewoon vetkoek

4

Gewone vetkoek zonder vulling.

Samoosa

3

Erg populair aan de oostkust van Zuid-Afrika. Gefrituurd met verschillende vullingen, Vullingen: Gehakt. 

Junior rundvlees met kaas burger

6

Kleine vetkoek met hamburger, kaas en ui.

Uienringen

5

Huisgemaakte en knapperige uienringen gedoopt in paneermeel, gekruid met onze eigen kruidenmix.

Vetkoek balletjes

5

Vetkoekballetjes met warme vleessaus en belegd met kaas.

Braai Broodje

6

Tomaat, ui en kaas tussen twee 2 sneetjes brood en gegrild om het een rokerige smaak te geven.

Kaapstad Arancini balletjes

6

Risottorijst in balletjes gerold en gevuld met kaas en Spinazie. Daarna dippen we ze in een beslagmix, rollen ze in broodkruimels en rituren ze om die knapperige buitenkant te krijgen.

Jaffle broodje met gehakt

6

Een broodje gevuld met gehakt en kaas, geroosterd in een origineel jafelijzer.

Spek en Kaas Jaffle burger

7

Een sandwich gevuld met een runderpatty, bacon, kaas, ui en tomaat, geroosterd in een origineel jafelijzer


Kiddies Menu

Kids Vetkoek met friet

5

Kleine vetkoek gevuld met gehakt of kipmayo met een portie friet.

Kleine portie buffalo wings met frietjes

7

Cheesegriller Worst met friet

7

Kids Vetkoek Burger menu

10

Jnr. Vetkoek burger met kaas en sla met friet en uienringen


Toetjes. (Deel van bijgerechten)

Malva Pudding

5

Moeder van alle desserts. Een zoete en sponsachtige pudding, op smaak gebracht met abrikozenjam en vanille-essence voor een gekarameliseerde textuur.

Melktaart

5

Een traditionele zoete taart gemaakt van gekookte melk en gecondenseerde melk, gemengd met wat boter en ei. In een zoete taartbodem gegoten en afgemaakt met kaneel.


Friet. (Deel van bijgerechten)

Friet klein

1,50

Een portie frietjes bestrooid met onze eigen kruidenmix

Friet groot

3

Een portie frietjes bestrooid met onze eigen kruidenmix

Zoete Aardappelfrites klein

5

Zoete aardappelfrietjes, bestrooid met onze eigen kruiden

Zoete Aardappelfrites groot

9

Zoete aardappelfrietjes, bestrooid met onze eigen kruiden

Slap Chips

5

Naar het Nederlands vertaald als slappe friet. Dit is de traditionele stijl van friet in Zuid-Afrika. Een dikke aardappelschijf, gebakken op lage temperatuur. De frietjes komen er zacht en slap uit. Geserveerd met zout en azijn.


Om te Delen.

Friend Box - 2 personen

35

2 x Vetkoek naar keuze 4 x Bijgerecht naar keuze

Family Box - 4 personen

70

4 x Vetkoek naar keuze 8 x Bijgerecht naar keuze

Mini Vetkoek Box

30

Een doos gevuld met verschillende miniversies van onze verschillende Vetkoeks. Voor mensen die alle verschillende Vetkoeks willen proeven. 10 x mini vetkoeks.

Feestschotel - 2 personen

25

Schotel met onze buffalowings, uienringen en Samoosas.


Om te drinken

Frisdranken

3

Coke, Coke zero, Fanta orange & Sprite 330 ml

Gewoon Water

2

500ml

Spa Rood

3

500ml

Breng ons op de hoogte van allergieën.

  • Privacy Policy
  • online reserveren

Tjops 'n Chill

Kloosterlaan 10B, 6451EP, Schinveld

+31617275235

Copyright © 2025 Tjopsnchill - All Rights Reserved.

Powered by

This website uses cookies.

We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.

DeclineAccept