Open from 17h00 - 20h00 for delivery or Takeout
Een zeer populaire maaltijd in Zuid-Afrika. Gebakken hartig deeg gevuld met gehaktmengsel met daarin gemengde groenten en authentieke Zuid-Afrikaanse kruiden en specerijen. Vullingen: Gehakt, kip kerrie of vegetarische optie: Veggie gehakt.
Een mooie verscheidenheid aan zelfgemaakte taarten met Kip en champignon.
Het geheim is de worst. Om de authentieke smaak te krijgen, maken we de worst zelf en grillen we ze op de vlam. Daarna steken we hem in een zelfgemaakt broodje en doen er gebakken uitjes overheen.
Laagjes bacon, belegen cheddar en mozzarella gevuld in een grote Vetkoek. Afgetopt met kaassaus.
Krokante kipfilet met sla, tomaat en mayonaise gevuld in een grote vetkoek. ook veggie schnitzel als optie.
Een uitgehold zelfgemaakt wit brood gevuld met een curry naar keuze. Erg populair aan de oostkust van Zuid-Afrika. Vullingen: Rundvleescurry, kipcurry of groentencurry.
De nationale schotel van Zuid-Afrika. Rundergehakt gebakken in een mengsel van kerrie kruiden en specerijen. We mengen er een rijke Zuid-Afrikaanse perzikchutney en rozijnen door. Het mengsel wordt plat in een ovenschaal uitgespreid en de eieren worden erover gegoten. Het wordt 30 minuten gebakken. Alle verschillende smaken combineren goed tot een unieke smaak die je nergens anders proeft. Geserveerd met rijst.
Een grote portie sappig gegrilde kippenvleugels gedoopt in onze eigen braaisaus.
Mals, langzaam gekookt rundvlees in een speciale pot genaamd een Potjie met groenten en aardappelen. Daarna mengen we er onze originele Afrikaanse kruiden doorheen en serveren we het met rijst. Ook kip kerrie of groente kerrie als opties.
Patty van struisvogelvlees gegrild op het vuur, gesmolten kaas, gebakken uien en tomaat met onze huisstijl BBQ-saus.
Gewone vetkoek zonder vulling.
Erg populair aan de oostkust van Zuid-Afrika. Gefrituurd met verschillende vullingen, Vullingen: Gehakt. Groentecurry.
Kleine vetkoek met hamburger, kaas en ui.
Huisgemaakte en knapperige uienringen gedoopt in paneermeel, gekruid met onze eigen kruidenmix.
Vetkoek balletjes gerold in onze huiskruiden en daarna gebakken. Geserveerd met dipsaus.
Tomaat, ui en kaas tussen twee 2 sneetjes brood en gegrild om het een rokerige smaak te geven.
Risottorijst in balletjes gerold en gevuld met kaas en Spinazie. Daarna dippen we ze in een beslagmix, rollen ze in broodkruimels en rituren ze om die knapperige buitenkant te krijgen.
Moeder van alle desserts. Een zoete en sponsachtige pudding, op smaak gebracht met abrikozenjam en vanille-essence voor een gekarameliseerde textuur.
Een traditionele zoete taart gemaakt van gekookte melk en gecondenseerde melk, gemengd met wat boter en ei. In een zoete taartbodem gegoten en afgemaakt met kaneel.
Een portie frietjes bestrooid met onze eigen kruidenmix
Een portie frietjes bestrooid met onze eigen kruidenmix
Huisgemaakte zoete aardappelfrietjes, bestrooid met onze eigen kruiden
Huisgemaakte zoete aardappelfrietjes, bestrooid met onze eigen kruiden
Naar het Nederlands vertaald als slappe friet. Dit is de traditionele stijl van friet in Zuid-Afrika. Een dikke aardappelschijf, gebakken op lage temperatuur. De frietjes komen er zacht en slap uit. Geserveerd met zout en azijn.
Een stevige salade met rode ui, augurken en een pittige mayonaise. Een recept uit de bush.
Geroosterde maïs & zongedroogde tomaten met sla en onze eigen saladedressing.
2 x Vetkoek naar keuze 4 x Bijgerecht naar keuze
4 x Vetkoek naar keuze 8 x Bijgerecht naar keuze
Een doos gevuld met verschillende miniversies van onze verschillende Vetkoeks. Voor mensen die alle verschillende Vetkoeks willen proeven. 10 x mini vetkoeks.
Schotel met onze buffalowings, uienringen en Samoosas.
Coke, Coke zero, Fanta orange & Sprite 330 ml
500ml
500ml
Breng ons op de hoogte van allergieën.
Copyright © 2024 Tjopsnchill - All Rights Reserved.